fauntomter
Logo

Alpinistens favoritt

I Hafjell Fjellandsby, idyllisk plassert mellom to fantastiske alpinbakker; Svegårdsløypa og Kjusbakken, til glede enhver entusiastisk alpinist. Denne hyttegrenda gir deg muligheten til å nyte den fantastiske skjønnheten i fjellene mens du har enestående tilgang til to Hafjell alpinsenter rett utenfor døren.

På tomten er det planlagt en Leve Hytte over to nivåer, designet for å optimalisere både komfort og stil i fjellomgivelsene. Hytten vil være en perfekt kombinasjon av moderne bekvemmeligheter og rustikk sjarm, med store vinduer som gir en panoramautsikt over de omkringliggende snødekte fjellene.

Enten du er en erfaren alpinist eller en nybegynner, vil Hafjell Fjellandsby være et ideelt utgangspunkt for uforglemmelige skiopplevelser. Om vinteren kan du glede deg over de utfordrende løypene, og om sommeren kan du utforske de nærliggende stiene og nyte den friske fjellluften.

Med Hafjell fjellandsby som ditt nye hjem, vil du kunne leve et aktivt utendørsliv året rundt, samtidig som du har tilgang til komforten og sjarmen til din egen Leve Hytte.

Kontakt oss:

Hege Holmberg: +47 416 34 295hege@levehytter.no

Meld interesse for prosjektet
 

Ta gjerne kontakt med Hege om du ønsker direkte kontakt for rask informasjon om prosjektet.

Telefon: +47 416 34 295

Mail: hege@levehytter.no

En perle av en hytte: Vy med underetasje!

Å bygge i bratt terreng gir mulighet for både utsikt og god utnyttelse av tomta sitt areal. Løsningen er en underetasje, som ganske enkelt forvandler en bakke til mye bedre plass inne. Også i underetasjen vil du få store vindusflater som gir mye naturlig lys og naturen inn i hytta. På tomten er det prosjektert en Vy 18CTU

Plantegninger

Logo

En Vy hytte fra Leve Hytter med to fulle etasjer sikrer rikelig med plass, selv når man har gjester på hytta. En gjennomtenkt planløsning sørger for at alle behov ivaretas. Alt du trenger og litt til.  

Vy 18CTU

BRA: 138 kvm

P-rom: 132 kvm

Soverom: 3

Bad: 2
 

Fantastisk beliggenhet for skientusiasten.

Beliggende mellom Svegårdsløypa og Kjusbakken har du alle muligheter for herlig skikjøring i et av Norges største alpinanlegg. Hvis du ønsker deg ut på langrennski ligger tomten rett nedenfor lysløypa på Mosetertoppen som leder deg ut i Øyerfjellet.

Skianlegg

20 m

Sykkelsti

100 m

Spisested

300 m

Lillehammer

20 km

Langrenn

200 m

Tomteareal

490 kvm

Alpint med olympisk sus

Hafjell Alpinsenter er kjent som et familievennlig skianlegg. Det vil si at her finner du noe for enhver smak. Du kan boltre deg i Alberto Tomba sine skispor i olympiske bakker, eller nyte slake barnebakker sammen med de minste. Hvis vi skal komme med et lite tips, så vil vi anbefale skogsløypene i Hafjell: De er fantastisk morsomme! Som berg-og-dalbane på ski!

Langrenn i verdensklasse

Hafjell har mer å by på enn bare alpint; Hafjell og Øyerfjellet har sannsynligvis verdens beste løypenett for langrenn. Her kan du gå milevis uten å gå i de samme skisporene. Hafjell og Mosetertoppen er blitt et yndet utgangspunkt for skisamlinger og treninger for landslag og mosjonister som ønsker å nyte de fantastiske langrennsløypene i området.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Hege Holmberg

Leve Hytter/Lette Hytter

 Tlf: 416 34 295
hege@levehytter.no

  
 

Flere prosjekter