fauntomter
Logo

Høyt der oppe - på Høgfjell Horisont

Høyt der oppe på Vikerfjellets skulder, der vinden hvisker hemmeligheter gjennom furutoppene og solen maler himmelen med nyanser av gull og rosa, hviler et lite hyttefelt beliggende som en drøm i landskapet. Det kommende hytteområdet er der som et tidløst tegn på menneskets lengsel etter forbindelse med naturen, et sted hvor sjelen kan finne ro og minner bli til.

Fra tomtene der hyttene skal reise seg har man panoramautsikt til kanskje kongerikets mest utsøkte skue? Sperillen glitrer som sølvtråder som veves sammen av vannets dans langt der nede. Vikerfjellet, kledd i sesongens farger, ruver som vokter over et storslagent landskap. Soloppgangen krysser horisonten, og solnedgangen maler himmelen i flammer av purpur og oransje over åsene i det fjerne. Her, på denne høyden, Høgfjell Horisont, er man vitne til naturens egen kunstutstilling, en evig skiftende palett av farger og stemninger.

Her oppe blir det kun et eksklusivt knippe med hytter som harmonerer med landskapets fauna. Den er heldig den som kommer hit! 

Men hyttelivet handler ikke bare om stillhet og ro. Det er også et sted for aktiviteter som binder mennesket til naturen. Fotturer langs stier som snor seg gjennom skog og over fjell, med duften av mose og lyng. Fiske i klare fjellvann, hvor ørreten glitrer når den trekkes på land. Skiglede i perfekt preparerte skispor, hvor snøen knirker under skiene og stjernene lyser i den stille vinternatten. 

Prosjektets status

  • Planlegging

  • Salgsstart

  • Byggestart

  • Innflytting

Østlandets mest spektakulære tomter?

VÅRE "PENTHOUSETOMTER" - MÅ OPPLEVES

Alle våre tomter har flott beliggenhet, men noen er bedre enn andre - de er rett og slett spektakulære og bør oppleves. Dette er tomter for de som vil ha noe ekstraordinært.

 Totalt er det 35 regulerte tomter på Høgfjell Horisont hvor av 11 er solgt/reservert. Tomtene varierer i pris fra kr 870 000,- til kr 2 080 000,-

For fullstendig prisliste og informasjon ta kontakt eller meld interesse.

Ant. tomter

35

Priser

870 000-2 080 000

Meld interesse for prosjektet
 

 

Kortreiste opplevelser på Høgfjell Horisont, Vikerfjell

75 MINUTTER FRA SANDVIKA STORSENTER

Vikerfjell, med sin naturskjønne omgivelser og varierte terreng, tilbyr et rikt utvalg av fritidsaktiviteter året rundt. Denne idylliske destinasjonen, omgitt av majestetiske fjell og dype skoger, gir et perfekt fristed for de som søker eventyr og avslapning i naturen.

For de som er glade i vintersport, kan Vikerfjell skilte med milevis med flotte løyper for langrenn fra Høgfjell i sør til Klinkenberga i nord. Med sitt stabile snødekke og vakre omgivelser, kan besøkende nyte utfordrende nedoverbakker eller rolige turer gjennom snøkledde landskap i variert terreng. Det er også muligheter for snøbrettkjøring og aking, noe som gjør Vikerfjell til et paradis for vinterentusiaster i alle aldre.

Når våren og sommeren kommer, forvandles Vikerfjell til et vandrerparadis. Utallige stier og stier gir mulighet for fotturer og terrengsykling, og belønner de som utforsker med fantastiske utsiktspunkter og nærkontakt med flora og fauna. Fiskeentusiaster kan prøve lykken i de klare fjellvannene, mens de som ønsker en mer avslappende opplevelse, kan ta med seg en bok og slappe av ved en innsjø.

Høsten i Vikerfjell er preget av fargerike løvtrær og en stemningsfull atmosfære. Dette er en ideell tid for å utforske naturen til fots eller på sykkel, og for å ta del i soppsanking og bærplukking i de omkringliggende skogene.

Vikerfjell er også et flott sted for å lære om lokal kultur og historie. Besøkende kan oppleve tradisjonell mat, kunst og håndverk, samt delta i lokale arrangementer og festivaler som gir et glimt av livet i dette sjarmerende fjellområdet.

Uansett om du er ute etter adrenalinpumpende aktiviteter, avslappende stunder i naturen eller en dypere forståelse for lokalsamfunnet, har Vikerfjell noe for enhver smak. Dette reisemålet inviterer deg til å utforske, oppdage og skape minner som varer livet ut.


Kom på visning!

Ønsker du å oppleve Høgfjell Horisont på Vikerfjell tar du kontakt med tomteutvikler Thomas Skretteberg Aas som tar deg med på privat visning.

Thomas Skretteberg Aas

Tomteutvikler

Tlf: 90085933
ta@rolighetsmoen.no

Skitrekk

250 m

Sykkelsti

100 m

Langrenn

100 m

Turterreng

0 m

Beliggenhet

Høgfjell Horisont ligger sentralt til på 700 meter over havet med storslagen utsikt ned på Sperillen. Høgfjell Horisont ligger kun 70 minutter fra Sandvika og 30 minutter fra Hønefoss. For de som ønsker å nyte fritiden uten å bruke mange timer bil for å komme til fjells, er dette en gylden mulighet! Her kan du nyte fjellet med alle muligheter det gir med turer på sykkel, ski eller på beina. Alt rett utenfor hytta.

Om hyttene

På Høgfjell Horisont kan du velge mellom populære hyttetyper fra alle Faun Gruppen sine hytteselskaper. Ta kontakt for å få informasjon om hvilke hyttemodeller som kan passe inn på ønsket tomt. 

Logo

Prisgunstige og arealeffektive hytter som spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Familiehytta gjør det mulig for «folk flest» å endelig få hyttedrømmen realisert.

Ta kontakt med Gro Anita Sagen for mer informasjon om hyttemodellene til Familiehytta. 

Logo

Lyse og naturnære hytter med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom - alle med åpen himling. Nordlyshytter er skapt for utsiktstomtene.

Ta kontakt med Hildegunn Sanne for mer informasjon om hyttemodellene til Nordlyshytter. 

Logo

Klassiske og eksklusive hytter, men likefullt moderne preget av eldre gårds- og seterbebyggelse. Arkitekturen representerer en bygningstradisjon med dyp forståelse av situasjon, vær og skiftende vilkår.

Ta kontakt med Axel Udland for mer informasjon om hyttemodellene til Telemarkhytter. 

Logo

Arkitekttegnede hytter med tidløst design som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte.

Ta kontakt med Cathrine Sletten for mer informasjon om hyttemodellene til Leve Hytter. 
 

Logo

Tømmerhytte med skreddersøm, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk. 

Ta kontakt med Karl Skaanes for mer informasjon om hyttemodellene til Øverbygg. 
 

Akomst

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Prosjektets kontaktpersoner

Gro Anita Sagen

Familiehytta 

Tlf: 909 14 074
gsa@familiehytta.no

Hildegunn Sanne

Nordlyshytter 

Tlf: 900 67 366
hsa@nordlyshytter.no

Cathrine Sletten

Leve Hytter

 Tlf: 908 63 111
cathrine@levehytter.no

Thorer Stensrud

Øverbygg 

Tlf: 480 08 153
ts@overbygg.no

Axel Udland

Telemarkhytter 

Tlf: 971 36 955
au@telemarkhytter.no

  
 

Flere prosjekter