fauntomter
Logo

Velkommen til Kragerø View

Vi er stolte av å kunne presentere et nytt idyllisk hyttefelt på Borteid ved Kragerø. Her kan du nyte det beste av Norsk sommer med svaberg og sjø. På 10 tomter skal vi bygge Leve Hytter sine vakre Sommer-Vy hytter. Hyttene har klare likhetstrekk med de originale Vy-hyttene, men har fått en sommerlig look med store skyvedører og romslige verandaer. Her blir det rom for å leve livet i en sommerhytte du virkelig vil være stolt av!

Salget er i gang!

Prosjektets status

  • Planlegging

  • Salgsstart

  • Byggestart

  • Innflytting

Flytt inn til sommeren!

På den fineste tomten har vi nå bygget en hytte som er klar for innflytting! Se Finn-annonsen og ta kontakt for mere informasjon.

May Torill Haug

maya@levehytter.no, 474 18 350


Litt om hyttene

Sammen med arkitektfirmaet Einar Jarmund & Co har Leve Hytter utviklet hytteserien Vy, som kjennetegnes av stilig arkitektur og praktiske planløsninger.

Det siste tilskuddet i Vy modellene er Sommer Vy, sommervarianten av den prisbelønnede modellen Vy, som det allerede er bygget over 550 hytter av. Smarte og moderne kvalitetshytter, utviklet og produsert i Norge. 

Pris inkl. hytte og grunnarbeider

5 744 000 - 6 727 000

BRA kvm.

66 - 76

Soverom

3

Innflytting

info kommer

Meld interesse for prosjektet

Skriv en beskjed (ikke påkrevd)

 

Område og nærmiljø

Kragerø View ligger på Borteid, et rolig og idyllisk sted i Kragerø kommune, ut mot Skiensund og skjærgården. Det er fastlandsforbindelse, slik at man kan ankomme hytta uten å ta hensyn til vær eller fergetider. Fra hyttene er det fantastisk utsikt mot sør og vest, og man ser rett over til Kragerø, som er en liten båt- eller biltur unna. Dette er en unik mulighet til å få seg en sommerhytte beliggende ved sjøen.

Dagligvare
7
km

Sykkelsti
100 m

Båtplass
1 km

  
 

Naviger prosjektet

  
 

Flere prosjekter