fauntomter

  

Området 

Kragerø View ligger på Borteid, et rolig og idyllisk sted i Kragerø kommune, ut mot Skiensund og Skjærgården, med fastlandsforbindelse, slik at man kan ankomme hytta uten å ta hensyn til vær eller fergetider. Fra hyttene er det utsikt mot sør og vest, og man ser rett over til Kragerø, en liten båt- eller biltur unna. Dette er en unik mulighet til å få seg en sommerhytte med nærhet til sjøen. Hyttene blir tilknyttet kommunalt vann og avløpsnett via private fellesledninger som bores i fjellet mellom feltet og kommunalt tilknytningspunkt. Det legges inn strøm og fiber.

Fiske

Bademuligheter

Tur- & sykkelstier

Aktiviteter 

Borteid byr på fint turterreng, og den korteste turen er opp til Borteidknuten som er noen minutter å gå fra hyttene. Her er det en fantastisk utsikt, kanskje skjærgården flotteste, og det er en opplevelse å sitte der og nyte solnedgangen. Ellers i området er det en god del stier og mange fine turer å velge blant. Vegene i området egner seg også fint for sykling.

Ship O´hoi

Borteid Småbåthavn ligger ca. 3-4 minutters liten biltur unna hyttene, eller ca. 7 minutter på sykkel.

De har to utleiebåter om du ønsker å leie, eller kanskje prøve båtlivet litt før du kjøper og blir skipper på egen skute. Det tilbys båtplasser på 2,5, 3 og 3,5 meter og parkering for bil.

For 2022 ligger prisene pr. plass inkl. parkering pr. år fra kr. 10.000,- Borteid småbåthavn kan også passe på båten din i opplag på vinteren med service og vedlikehold ift. dine ønsker. Kontakt Borteid Småbåthavn AS, v/ Nils Birger Øyløkken på post@borteid.no eller 35989475/48401030


Med egen båt kan man for eksempel dra på øyhopping til Kragerøs 495 øyer og holmer. For øvrig er det allemannsretten som gjelder, og det er mange muligheter for bading i sjøen og andre aktiviteter på Borteid.

På Bjerketangen kan man spille tennis på en bane med svært høy standard som ligger en liten 3 minutters oppvarming/joggetur unna hyttene. Det er også en basketkurv der, for den som vil ha et slag streetbasket. Kontakt Knut Ramberg på 952 49 009 for avtale om spillerett på bana. Vi tar forbehold om ledig kapasitet.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

  
 

Naviger prosjektet

  
 

Flere prosjekter