fauntomter
Logo

Ren natur og ren fritid

Med Pur Fagerhøy møter vi fremtidens krav til fritid. En fritid som skal inneholde det samme som den gjør i dag, fylt med med opplevelser med nære og kjære. Minner skal skapes ute i spektakulær natur og inne i hytta og over et kortspill.

Men: Fritiden skal også være varsomt mot omgivelsene. Både de nære omgivelsne, og omgivelsene som helhet. 

Et hytteliv i balanse begynner med riktig valg av hytte, bygget på rett måte med gjennomtenkte materialvalg. Der hytteprodusenten tar ny teknologi i bruk og utvikler fremtidens hyttemodeller med fokus på lavt co2 avtrykk og liten miljøbelastning både før, under og etter bygging.

Prosjektets status

  • Planlegging

  • Salgsstart

  • Byggestart

  • Innflytting

Et naturlig valg med en miljøvennlig hytte

Å velge Pur Fagerhøy er et valg for fremtiden. det er et godt valg for lommeboken, men enda viktigere et godt valg for fremtiden. Her skal det bygges hytter fra Lette. Det er et nystartet hyttefirma fra Faun Gruppen hvis mål utelukkende er å skape en hytte som er varsom med omgivelsene.

Ant. tomter

7

Priser

Tomt fra 850 000,-

Meld interesse for prosjektet
 

 

Hyttene

Hyttene på på pur er virkelig gjennomtenkt, alt for å komme miljøet tilgode. Selv om hyttene er snill mot naturen, går det ikke på bekostning av komfort og funksjonalitet. Dette er vinn-vinn. Bra for miljøet og bra for lommeboken. Her har du alt du trenger og litt til. Solceller er standard.

Smart planløsning

I hytta er bad og kjøkken vendt rygg i rygg. Det sikrer at det kun er et lite areal som tregs å varmes opp når hytta ikke er i bruk for å unngå at rør fryser. Stue og kjøkkenløsning er i ett som gir et luftig rom. Det er to soverom i hovedetasjen. Hemsen er åpen ned mot kjøkken/stue

Bli med inn hytta med en skandinavisk tilnærming til interiørdesign


Velkommen til en moderne, fremtidsrettet hytte med skandinaviske tilnærming til interiørdesign! Beliggende midt i fjellene, gir denne hytta deg en unik kombinasjon av moderne estetikk og naturlig skjønnhet.

Når du kommer inn, vil du umiddelbart bli møtt av en ren og minimalistisk atmosfære. Hyttens interiør er preget av lyse, nøytrale farger som reflekterer det omkringliggende fjellandskapet. Store vinduer slipper inn rikelig med naturlig lys og gir deg en fantastisk utsikt over fjellene og naturen utenfor.

Materialvalget er nøye utvalgt for å være både bærekraftig og estetisk tiltalende. Hytta er innredet med treverk av høy kvalitet, som gir en varm og innbydende atmosfære. Vi har fokusert på bruk av naturlige materialer. 

Fullfør stilen med interiørdesign

Interiøret velger du naturlig nok selv, men med utgangspunktet til hytta har du en mulighet til å fullføre den "rene" stilen. Med  en minimalistisk tilnærming med rene linjer og funksjonelle møbler hvor hvert element er nøye plassert, vil du  skape en romslig følelse og optimal utnyttelse av plassen. Du vil finne komfortable sitteplasser, myke tekstiler og koselige tepper som inviterer til avslapning etter en dag i fjellet.

Miljøvennlige funksjoner er også integrert i hyttas infrastruktur. Vi har implementert energieffektive belysningsløsninger, smarthusstyring og bruker fornybar energikilde gjennom solceller på taket. Varmtvann blir momentan-oppvarmet som sørger for at du ikke bruker energi på å holde vannet varmt.

Den fremtidsretta hytta på fjellet kombinerer stil, komfort og miljøvennlighet på en unik måte. Enten du ønsker å utforske naturen, slappe av foran ildstedet eller nyte den vakre fjellutsikten, er denne hytta det perfekte stedet å koble av og oppleve det beste av moderne og miljøvennlig design.

Les og last ned vårt digitale prospekt 

Beliggenhet

Fagerhøy ligger sentralt til drøye 10 km til Kvitfjell og 20 km til Skei om du tar langrennsløypene. Her får du følelsen av høyfjell da hyttefeltet ligger på tregrensen. Her har du umiddelbar nærhet til et fantastisk løypenett, for ikke å snakke om alle de nydelige flytstiene som bør oppleves fra sykkelsetet.

Skiløyper

250 m

Sykkelsti

100 m

Kafé

300 m

Lillehammer

60 km

Tomtene

Pur Fagerhøy består av totalt 7 tomter med gode solforhold. 

Priser


TomtCa. tomteareal (m2)Tomtepris
11 263910 000
21 017880 000
3984880 000
4993880 000
5732850 000
61 554850 000
72 2001 000 000

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Dokumenter


Kontakt oss

Elisabeth Rønning

elisabeth@lettehytter.no 

Tlf: 91 87 49 59
elisabeth@lettehytter.no

  
 

Flere prosjekter