fauntomter
Logo

Furutangen Hytteområde - en idyllisk plass for folk flest

Furutangen er et sjarmerende hytteområde som ligger idyllisk til omgitt av frodige skoger og fjell. Den «ukjente» perlen av en hyttegrend har raskt blitt et populært område for de som søker avslappende flukt fra hverdagens travle liv – gjerne i kombinasjon med en aktiv fritid.

Hytteområdet Furutangen har en koselig og romslig hyttebebyggelse som gir deg følelsen av å være langt borte fra byens kjas og mas. Et naturlig samlingspunkt på Furutangen er Mattisstua, som er et hyggelig serveringssted med en lun atmosfære sentralt beliggende i området.

Sommerstid har man et nærområde med fiskevann, lekeplass, ballbinge, minigolf og ikke minst en stor og velutviklet diskgolf-bane. Om vinteren forvandles Furutangen til et vinterparadis med flotte langrennsmuligheter, eget alpinanlegg og andre naturlige vinteraktiviteter. 

Furutangen Hytteområde er også flott utgangspunkt for turer og utforskning av natur i fjell og skog sommer som vinter. 

For de som ønsker en avkoblende og gjerne aktiv fritid i vakre omgivelser, er Furutangen Hytteområde et perfekt valg. 

Meld interesse for prosjektet
 

Skriv en beskjed (ikke påkrevd)

 

En utvikler med forståelse for det gode hyttelivet

Første tomteområde på Furutangen ble regulert i 2005. 99 hytter kunne bygges her. Senere er det gått slag i slag hvor det nå er mer enn 600 hytter. Furutangen er blitt en fantastisk destinasjon å tilbringe fritiden på. Det er ikke tilfeldig. Bak Furutangen står en solid og fremoverlent grunneier og utvikler som har forståelse for hva som skal til for å utvikle en god destinasjon for fritidsinnbyggere. Det er investert millioner av kroner på å bygge infrastruktur til glede for eksisterende og kommende hytteeiere. Her er det bygget skitrekk med alpinbakke, lysløype for langrenn med eget snøproduksjonsanlegg, konkurranseløyper for langrenn fotballbane, spisesteder og mye mer. 

Opprinnelige Furutangen

Den opprinnelige bosetningen på Furutangen skriver seg tilbake til 1854. Den gang var det et enkelt bruk med uthus, låve og bolig. Noen få husdyr tilhørte bruket. Det var bosetting Furutangen frem til 1970-tallet. 

I 2011 ble det gamle tunet totalrenovert og er i dag restaurant og café.

Kom på visning 

Ønsker du å oppleve Furutangen tar du kontakt, så tar vi deg med på privat visning.

Kontakt grunneier Jan Skogheim

Tlf: 909 95 199

E-post: jan@furutangen.no

Familievennlig skitrekk

På Furutangen er det to skitrekk. En tilhørende barnebakken og en  som som er litt lenger med en noe mer utfordrende bakke som passer perfekt for ungdomen. Her finner du også parkelementer med hopp og rails.

Konkurranseløyper og turløyper

Langrennsløypene på Furutangen holder meget høy kvalitet. Her finner du både brede konkurranseløyper og flotte turløyper som tar deg langt innover Hedmarks-skogene. Skisesongen kommer tidlig til Furutangen takket være snøproduksjonsanlegget i tilknytning til skisenteret.

Tomtene på Furutangen

Tomtene på Furutangen er store med størrelse fra 1400 m2 til snaut 1600 m2. Aktuelt tomteområde ligger på Tjennstuåsen. De rause tomtestørrelsen sikrer at det blir god plass mellom hyttene. På tomtene under har hytteselskapene i Faun Gruppen prosjekterte hytter på, men det er fult mulig å velge andre tomter også. Se link til Furutangen sin tomtevelger under.

TomtAreal m2TomteprisStatus
71 4431 290 000Ledig
121 410990 000Ledig
411 5001 190 000Ledig
451 5891 390 000Ledig
621 500890 000Ledig

Om hyttene

På Furutangen kan du velge mellom populære hyttetyper fra alle Faun Gruppen sine hytteselskaper. Ta kontakt for å få informasjon om hvilke hyttemodeller som kan passe inn på ønsket tomt. 

Logo

Prisgunstige og arealeffektive hytter som spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Familiehytta gjør det mulig for «folk flest» å endelig få hyttedrømmen realisert.

Ta kontakt med Gro Anita Sagen for mer informasjon om hyttemodellene til Familiehytta. 

Logo

Lyse og naturnære hytter med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom - alle med åpen himling. Nordlyshytter er skapt for utsiktstomtene.

Ta kontakt med Hildegunn Sanne for mer informasjon om hyttemodellene til Nordlyshytter. 

Logo

Klassiske og eksklusive hytter, men likefullt moderne preget av eldre gårds- og seterbebyggelse. Arkitekturen representerer en bygningstradisjon med dyp forståelse av situasjon, vær og skiftende vilkår.

Ta kontakt med Axel Udland for mer informasjon om hyttemodellene til Telemarkhytter. 

Logo

Arkitekttegnede hytter med tidløst design som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte.

Ta kontakt med Cathrine Sletten for mer informasjon om hyttemodellene til Leve Hytter. 
 

Logo

Tømmerhytte med skreddersøm, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk. 

Ta kontakt med Thorer Stensrud for mer informasjon om hyttemodellene til Øverbygg. 
 

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Gro Anita Sagen

Familiehytta 

Tlf: 909 14 074
gsa@familiehytta.no

Hildegunn Sanne

Nordlyshytter 

Tlf: 900 67 366
hsa@nordlyshytter.no

Cathrine Sletten

Leve Hytter

 Tlf: 908 63 111
cathrine@levehytter.no

Thorer Stensrud

Øverbygg 

Tlf: 480 08 153
ts@overbygg.no

Axel Udland

Telemarkhytter 

Tlf: 971 36 955
au@telemarkhytter.no

  
 

Flere prosjekter