fauntomter

  

Hytteleverandører

Faun Gruppen – tidligere FH Gruppen – er Norges største produsent av fritidsboliger med leveranser fra Familiehytta, Nordlyshytter, Leve Hytter, Leve Leiligheter, Telemarkhytter og Øverbygg.

I 2021 ferdigstilte Faun Gruppen 631 hytter hvorav nesten samtlige ble levert nøkkelferdig, utført av selskapets egne snekkere. Siste tilskudd i gruppen sine selskaper er Leve Leiligheter, som har til formål å kunne tilby grunneiere et ferdig tegnet leilighetskonsept.


Logo

Mest hytte for pengene

Familiehytta er prisgunstige og arealeffektive hytter som gjør det mulig for «folk flest» å endelig få hyttedrømmen realisert. Vi tilbyr et av markedets rimeligste hyttekonsepter, med en enkel byggeprosess for deg.

Besøk Familiehytta sin nettside her.

Logo

Slipp naturen inn

Det er lett å trives i en hytte som er bygget på naturens premisser. Nordlyshytter er lyse og naturnære hytter, med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom – som skapt for utsiktstomtene. Å oppleve naturen vidstrakt fra sofakroken gjør enhver hyttestund unik og særegen.

Besøk Nordlyshytter sin nettside her.

Logo

Fornyer norsk hyttetradisjon

Arkitekttegnede hytter med tidløst design som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte.

Besøk Levehytter sin nettside her.

Logo

Mer enn bare en hytte

Telemarkhytter er tidløs, norsk hyttetradisjon. Klassiske og eksklusive hytter, men likefullt moderne preget av eldre gårds- og seterbebyggelse

Besøk Telemarkhytter sin nettside her.

Logo

Tømmerhus med omtanke

Historien om Øverbygg handler om engasjement, bygdemobilisering, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk. Våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, enten den er i skjærgården eller på fjellet. Vi leverer alt fra lukket bygg til nøkkelferdige hytter.

Besøk Øverbygg sin nettside her.

Logo

Fornyer av norske fritidsleiligheter

Arkitekttegnede leiligheter med tidløst design på attraktive beliggenheter.

Nettside kommer. Les om det nyeste prosjektet her.

Logo

Lette hytter, lett valg

Lette er hytta der alt faller på plass, med minst mulig fotavtrykk.

Nettside kommer. Les om det nyeste prosjektet her.

Utvalgte tomteområder