fauntomter
Logo

Gisnadalen - Oppdal på sitt vakreste

I Gisnadalen ved Oppdal har får du tilgang på all den vakre naturen Oppdal og de omkringliggende områdene kan by på.

Meld interresse eller still oss et spørsmål

Send oss en beskjed

Fredfullt og naturlig


Gisnadalen, et skjermet og idyllisk dalområde like ved Oppdal, ønsker deg velkommen til en oase av ro og naturskjønnhet. Her finner du hyttetomter som ligger omfavnet av skogen, hvor furutrærne gir en følelse av varme og lunt terreng. Disse tomtene gir deg en ubegrenset utsikt til den praktfulle naturen som omgir deg.

Gisnadalen er omgitt av majestetiske fjell som omkranser dalen, og de ligger innenfor behagelig avstand. Dette gir deg muligheten til å pakke på deg skiene rett utenfor hyttedøren om vinteren, og legge ut på eventyr i det hvite landskapet.

Denne fantastiske destinasjonen, kun en drøy times kjøretur fra Trondheim, byr på en perfekt kombinasjon av friluftsliv og naturopplevelser. Om vinteren kan du glede deg over ferdig preparerte skiløyper som snor seg gjennom landskapet, mens sommeren åpner opp for en rekke flotte turer, både korte og litt lengre vandreturer. Blant de populære destinasjonene å utforske finner du Trollhøtta og Grythatten, to kjente topper som gir deg panoramautsikt over området.

Når du bor i Gisnadalen, er naturen din nærmeste nabo. Bare en kort spasertur fra hytta finner du Slettestjønna, en vakker innsjø som er omgitt av et naturreservat. Ta en tur til utkikkstårnet ved vannet og nyt synet av det uberørte landskapet eller la blikket sveipe over de majestetiske fjelltoppene i horisonten. Gisnadalen er det perfekte stedet for deg som elsker å utforske naturen og nyte freden og roen den har å tilby.

Hyttene på Gisnadalen

I Gisnadalen kan du velge mellom populære hyttetyper fra alle Faun Gruppen sine hytteselskaper. Ta kontakt for å få informasjon om hvilke hyttemodeller som kan passe inn på ønsket tomt.

Logo

Prisgunstige og arealeffektive hytter som spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Familiehytta gjør det mulig for «folk flest» å endelig få hyttedrømmen realisert.

Ta kontakt med Gro Anita Sagen for mer informasjon om hyttemodellene til Familiehytta. 

Logo

Lyse og naturnære hytter med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom - alle med åpen himling. Nordlyshytter er skapt for utsiktstomtene.

Ta kontakt med Hildegunn Sanne for mer informasjon om hyttemodellene til Nordlyshytter. 

Logo

Klassiske og eksklusive hytter, men likefullt moderne preget av eldre gårds- og seterbebyggelse. Arkitekturen representerer en bygningstradisjon med dyp forståelse av situasjon, vær og skiftende vilkår.

Ta kontakt med Axel Udland for mer informasjon om hyttemodellene til Telemarkhytter. 

Logo

Arkitekttegnede hytter med tidløst design som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte.

Ta kontakt med Cathrine Sletten for mer informasjon om hyttemodellene til Leve Hytter. 
 

Logo

Tømmerhytte med skreddersøm, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk. 

Ta kontakt med Karl Skaanes for mer informasjon om hyttemodellene til Øverbygg. 
 

Flotte tomter til fornuftig pris

Tomtm2PrisStatus
A15Solgt
A16Solgt
A17490 000Ledig
A18490 000Ledig

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

  
 

Flere prosjekter