fauntomter

Beliggenhet

I Hedmarksvidda Hyttegrend kommer du langt vekk fra byens jag. Her får du naturen tett på kroppen. Dypt inne i Hedmarksskogen, på naturskjønne Budor, finner du Hedmarksvidda Hyttegrend. Her bygger vi hyttene i pakt med naturen. De som eier hyttene i Hedmarkvidda Hyttegrend vil få naturen tett på, og vil kunne glede seg over opplevelsene naturen kan gi.

Velkommen til Hedmarksvidda!

Lek og moro i Budor skianlegg

Budor skianlegg er et flott skianlegg for hele familien. Området er oversiktlig og spesielt tilrettelagt for barn og ungdom. Skianlegget ligger 300 meter fra Budor Gjestegård og er et paradis for slalåm, snowboard og kjelkeaking. I annlegget finnes også varmestue og lavo med grillgrue. 

Langrenn - mil etter mil

Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper inkludert Løiten Almenning og Vang Almenning. I skitrekket på Budor er det muligheter for utleie av langrennsutstyr. Med våre velpreparerte løyper er det noe for hver smak. Løypene blir hyppig brukt av alt fra familier til toppidrettsutøvere. Løypene på Budor henger sammen med nettet til Hafjell-Lillehammer Sjusjøen. 

Sommer på Budor

På Budor er det mange muligheter både på vinteren og om sommeren. Om sommeren er de mange veiene og stiene innover Hedmarksvidda fine for rekreasjon og trening. Populært er også badevannene i nærheten.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Logo