fauntomter
Logo

Høyset Panorama – Høystandard hyttetomter på Vaset i Valdres

Høyset Panorama er et åpent og solrikt område på Vaset i Valdres. Hyttetomtene her er store, solrike selveiertomter på 800 til 1050 moh som ligger vendt mot sør-vest, og de har alle panoramautsikt mot vestfjella og inn i Jotunheimen. Hyttefeltet ligger i svakt hellende terreng, svært åpent med litt bjørkeskog. Området ligger midt mellom alpindestinasjonene Beitostølen og Hemsedal, 3 timers kjøretur fra Oslo.

Prosjektets status

  • Planlegging

  • Salgsstart

  • Byggestart

  • Innflytting

Om prosjektet

Tomtene er store, solrike selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, og de har alle panoramautsikt mot vestfjella og inn i Jotunheimen. Høyden over havet varierer fra ca 800 til 1050 meter. Hyttefeltet ligger i svakt hellende terreng, svært åpent men med litt bjerkeskog. Grunnforholdene er svært gode.

Meld interesse for prosjektet
 

Skriv en beskjed (ikke påkrevd)

 

Beliggenhet

Hyttetomtene på Høyset ligger i idylliske Vaset i Vestre Slidre kommune i Valdres, 200 km fra Oslo og 18 km fra bygdebyen Fagernes. 

Vasetområdet ligger i naturskjønne omgivelser ved Vasetvatnet i Valdres med majestetiske Jotunheimen i bakgrunnen. Vaset er et spennende og attraktivt friluftsområde med gode mulighter for aktiviteter for hele familien. Her finner du stor, allsidig matvarebutikk, Intersport, hyggelige fjell-restauranter, høyfjellshotell, hestesenter, snowpark, leirskole med aktivitetssenter og fantastiske naturområder.

Prosjektets kontaktpersoner

Har du spørsmål om prosjektet, hyttene eller tomtene er det bare å ta kontakt direkte eller via kontaktskjemaet på denne siden. Vi ser fram til å høre fra deg!

Jim Karlsen

Familiehytta 

Tlf: 932 70 803
jk@familiehytta.no

Hildegunn Sanne

Nordlyshytter 

Tlf: 900 67 366
hsa@nordlyshytter.no

Cathrine Sletten

Leve Hytter

 Tlf: 908 63 111
cathrine@levehytter.no

Thorer Stensrud

Øverbygg 

Tlf: 480 08 153
ts@overbygg.no

Axel Udland

Telemarkhytter 

Tlf: 971 36 955
au@telemarkhytter.no

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

  
 

Flere prosjekter