fauntomter

En time fra Oslo - en time til hytta

Logo

Velkommen til Lygnalia

Lygna ligger ca 1 time fra Oslo og 45 min fra Gardermoen. Lygnaområdet er, med alle sine aktiviteter og fasiliteter, et yndet reisemål både sommer og vinter. I sommerhalvåret er det fine turstier, fiskevann, sykkelstier og mulighet for jakt, bær-og soppturer. På vinteren er området snøsikkert med tidlig snø og et flott ski- og friluftsområde med oppkjørte løyper. Sesongen varer til over påske.

Prosjektets status

  • Planlegging

  • Salgsstart

  • Byggestart

  • Innflytting

Innflyttingsklar - og innholdsrik Familiehytte på Lygna!

Vi har nå en stor Rondablikk-hytte fra Familiehytta til salgs på Lygna med bruksareal på hele 142 m2. Her kan du flytte rett inn!

Bruksareal

142 m2

Soverom

5

Prisantydning

Kr 4 350 000

Om prosjektet

Lygnalia er på kort tid blitt en meget populær destinasjon for å realisere drømmen om egen hytte. Midt mellom Oslo og Lillehammer ligger Lygna på et  høydedrag som sikrer snørike vintre. Det er frem til nå bygget omslag 300 hytter i Lygnalia. Nå ligger det flere nye felt ute for salg på lygnalia.no. Se link for mer info om priser og ledige tomter her: https://lygnalia.no/tomter/tomtevelger

Tomtepris

fra kr 770 000

Meld interesse for prosjektet
 

Skriv en beskjed (ikke påkrevd)

 

Beliggenhet

Hyttefeltene i Lygnalia ligger utmerket til; sydvestvendt med panoramautsikt mot blant annet Randsfjorden, Gaustatoppen, Norefjell og Vikerfjell. Her er det sol fra morgen til sent på kveld.  

Her får du enkel tilgang til sykkelstier og skiløyper. Feltet ligger kun et steinkast unna servcebygget Storstua. Her vil det bli muligheter for servering og har du hyttekontor er det muligheter for kontorplass i servicebygget.


Sykkelsti

100 m

Spisested

400 m

Oslo

70 km

Langrenn

200m

Prosjekterte hytter i Lygnalia for salg fra Faun gruppen

TomtStørrelse (m2)Pris hytte på tomtHytteStatus
371Ca 9103 490 000Furutangen 85Under bygging
375Ledig tomt
606Ca 10004 490 000Polar 110Prosjektert
607Ca 10003 990 000Saga 100Prosjektert
618Ca 8603 990 000Rondablikk 100Prosjektert

Hyttene i Lygnalia

I Lynalia hyttegrend skal det være gode muligheter for å finne en hytte du liker. Om du foretrekker tømmer, moderne arkitektur, eller tradisjonelle hytter - ja, da er det bare å ta en titt på sortimentet til hytteleverandørene under. Blant hyttekjøperene på Lygna har spesielt Familiehytta og Norlyshytter vært populære modeller.

God fornøyelse! 

Familiehytta


Prisgunstige og arealeffektive hytter som spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Familiehytta gjør det mulig for «folk flest» å endelig få hyttedrømmen realisert.

Leve Hytter


Leve Hytter bygger arkitekttegnede hytter. Hyttemodellen Vy har mottatt flere priser for sitt design og har på kort tid blitt en benchmark på den moderne hytta. Filosofien er at kvalitet varer lengst og gir mest glede.

Nordlyshytter

Lyse og naturnære hytter med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom - alle med åpen himling. Nordlyshytter er skapt for utsiktstomtene.

Telemarkhytter


Klassiske og eksklusive hytter, men likefullt moderne preget av eldre gårds- og seterbebyggelse. Arkitekturen representerer en bygningstradisjon med dyp forståelse av situasjon, vær og skiftende vilkår.

Øverbygg


Tømmerhytter med skreddersøm, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk. Bygget og produsert i Norge.

Langrenn på Lygna

Lygna har lange tradisjoner som en langrensdestinasjon. Her er det et eldorado for langrennsetusiasten. Enten du er supermosjonist, proff eller bare koser deg på tur! Fra Lygna har du Nordmarke i sør og Gjøvikmarka i nord. Lygna byr på et fantastisk variert løypenett i herlig skogsterreng. Fra Lygna kan du gå helt til Oslo i sør eller til Lillehammer (Vingromsåsen) og videre nordover forbi Værskei.  

I tillegg har du Lygna Skisenter som holder internasjonal standard med sine konkurransløyper. Lygna har vært vertskap for både NM og Skandinavisk Cup i langrenn. Om sommeren kan du benytte deg av et av Norges flotteste rulleskianlegg.

Et populært turmål vinterstid er Lushaughytta med servering hver helg i vinterhalvåret. 

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Kontakt hyttekonsulent


Gro Anita Sagen

Familiehytta

gsa@familiehytta.no

917 51 559


Hildegunn Sanne

Nordlyshytter

hsa@nordlyshytter.no

900 67 366


May Torill Haug

Leve Hytter

maya@levehytter.no

474 18 350


Kjetil Mediaas

Øverbygg

km@overbygg.no

415 13 653


Axel Udland

Telemarkhytter

au@telemarkhytter.no

971 36 955  
 

Flere prosjekter