fauntomter
Logo

Velkommen til Ølsjølitoppen

Hyttefeltet på Ølsjølitoppen er en ny perle på Lenningen i Valdres. Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser på over 1000 meter og byr på flotte opplevelser året rundt. Her har du snøgaranti gjennom hele vinteren, og vernet natur som sikrer at du alltid vil beholde den flotte utsikten og de naturlige omgivelsene. Ta kontakt med oss om du har spørsmål til prosjektet, eller om du ønsker å møte oss for en befaring i feltet.

Prosjektets status

  • Planlegging

  • Salgsstart

  • Byggestart

  • Innflytting

Om prosjektet

På Ølsjølitoppen er du omkranset av vakker natur i et variert høyfjellsterreng. Området er snørikt og byr på flott skiføre gjennom hele vinteren. Her er det noe for alle i umiddelbar nærhet, og kort avstand til kjente serverdigheter og turer i Valdres. 

Tomtene ligger idyllisk til på ca. 1000 høydemeter med skiløype, fiskevann, akebakker og gode turmuligheter for store og små. Her får du et perfekt sted å realisere hyttedrømmen i rolige omgivelser, som også byr på mange aktiviteter hele året. 

På Ølsjølitoppen kan man velge mellom hyttemodeller fra alle Faun Gruppens hytteselskaper. Ta kontakt for mer informasjon om tilgjengelige tomter,  hyttemodeller og utfyllende pristilbud med leveransebeskrivelse.

Ant. tomter

Priser

tomt fra 950 000

Meld interesse for prosjektet

Har du spørsmål om prosjektet eller ønsker å melde din interesse kan du sende inn kontakskjema eller ta direkte kontakt med en av kontaktpersonene for prosjektet. Kontakt info finner du nederst på siden.
 

 

Beliggenhet

På Ølsjølitoppen er du omkranset av vakker natur i et variert høyfjellsterreng. Området er snørikt og byr på flott skiføre gjennom hele vinteren. Nærmeste nabo er Langsua Nasjonalpark med skog, fjelltopper på opp til 1600 meter, vann og vassdrag og støler. 

Med en hytte på Ølsjølitoppen får du et perfekt utgangspunkt for innholdsrike aktiviteter og opplevelser i vakre og varierte Valdres. Milevis med skiløyper og sykkelstier, muligheter for korte og lange fotturer og gode fiskemuligheter i alle vann finner du så fort du åpner hyttedøren. Du kan besøke fjellstuer, gårder og setre, ta deg en tur i valdres alpinsenter, kjøre hundespann, prøve via ferrata eller delta på rakfiskfestivalen i Fagernes. Mulighetene er mange med Ølsjølitoppen som utgangspunkt.

Skianlegg

250 m

Sykkelsti

100 m

Spisested

300 m

Stedsnavn

50 km

Tomtene

Tomtene er store, fra i underkant av ett mål til over 1,6 mål tomt. Dette sikrer rikelig med plass rundt hyttene og man får den frihetsfølelsen man ønsker når man er på fjellet.

Last ned sitplan

Tomtepris (oppdatert pr 14.5.2024)

TomtStørrelse (m2)Tomtepris StatusHytte
B7Ca 1524m2950 000LedigValgfri hytte fra Faun gruppen
B8Ca 1481m2950 000LedigValgfri hytte fra Faun gruppen
B14Ca 1447m21 100 000LedigValgfri hytte fra Faun gruppen
B21Ca 1202m21050 000LedigValgfri hytte fra Faun gruppen
B65Ca 1235m21 250 000LedigValgfri hytte fra Faun gruppen
B66Ca 984m21 400 000LedigValgfri hytte fra Faun gruppen

Hyttene i  Ølsjølitoppen

I Ølsjølitoppen kan du velge mellom populære hyttemodeller fra alle Faun Gruppen sine hytteselskaper. Ta kontakt for å få informasjon om hvilke hyttemodeller som kan passe inn på ønsket tomt.

Logo

Prisgunstige og arealeffektive hytter som spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Familiehytta gjør det mulig for «folk flest» å endelig få hyttedrømmen realisert.

Ta kontakt med Marianne Bjørkamo for mer informasjon om hyttemodellene til Familiehytta. 

Logo

Lyse og naturnære hytter med sjenerøse vindusflater og store, luftige oppholdsrom - alle med åpen himling. Nordlyshytter er skapt for utsiktstomtene.

Ta kontakt med Hildegunn Sanne for mer informasjon om hyttemodellene til Nordlyshytter. 

Logo

Klassiske og eksklusive hytter, men likefullt moderne preget av eldre gårds- og seterbebyggelse. Arkitekturen representerer en bygningstradisjon med dyp forståelse av situasjon, vær og skiftende vilkår.

Ta kontakt med Axel Udland for mer informasjon om hyttemodellene til Telemarkhytter. 

Logo

Arkitekttegnede hytter med tidløst design som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte.

Ta kontakt med Cathrine Sletten for mer informasjon om hyttemodellene til Leve Hytter. 
 

Logo

Tømmerhytte med skreddersøm, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk. 

Ta kontakt med Karl Skaanes for mer informasjon om hyttemodellene til Øverbygg. 
 

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Prosjektets kontaktpersoner

Har du spørsmål om prosjektet, hyttene eller tomtene er det bare å ta kontakt direkte eller via kontaktskjemaet på denne siden. Vi ser fram til å høre fra deg!

Marianne Bjørkamo

Familiehytta 

Tlf: 92 84 16 30
mb@familiehytta.no

Hildegunn Sanne

Nordlyshytter 

Tlf: 900 67 366
hsa@nordlyshytter.no

Cathrine Sletten

Leve Hytter

 Tlf: 908 63 111
cathrine@levehytter.no

Thorer Stensrud

Øverbygg 

Tlf: 480 08 153
ts@overbygg.no

Axel Udland

Telemarkhytter 

Tlf: 971 36 955
au@telemarkhytter.no

  
 

Flere prosjekter