fauntomter
Logo
LogoSki inn/ut på Kvitfjell Vest

Segelstadsetra ligger idyllisk til på vestsiden av Kvitfjell. Tomtene har meget gode solforhold, flott utsikt og gode ski-in/ski-out skiaktiviteter.

Tomteområde ved Segelstadsetra er et nytt hyttefelt. Feltet vil inngå i en større helhetlig utbygging. Feltet har en trygg og barnevennlig beliggenhet.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål til prosjektet, eller om du ønsker å møte oss for en befaring i feltet.

Prosjektets status

  • Planlegging

  • Salgsstart

  • Byggestart

  • Innflytting

Nærmeste by

Lillehammer

Dalføre

Gudbrandsdalen

Destinasjon

Kvitfjell

Om prosjektet

Setergrenda ligger idyllisk til ved Segelstadsetra på vestsiden av Kvitfjell, med meget gode solforhold, flott utsikt og gode ski-in/ski-out skiaktiviteter. 

Setergrenda består av flere tomter som er bebygd, og planlegges bygd ut med ekte tømmerhytter av Øverbyggs. Hyttene har en praktisk og effektiv planløsning godt tilpasset den aktive familien.

Byggestart vil være avhengig av framdriften i salget, men planlagt oppstart er høsten 2022. Dette tilsier at den første hytta vil være klare for påsken 2023.

Antall

6 Hytter

Priser

6 399 000 - 7 705 000

Sengeplasser

4

Beliggenhet

Setergrend ligger idyllisk til ved Segelstadsetra på vestsiden av Kvitfjell. Tomtene er vestvendte naturtomter og ligger i dels variert og skrånende terreng. 

Kvitfjell er kjent for sitt olympiske anlegg, men det betyr ikke at det er bare svartløyper. Med familieområder på begge sider av fjellet kan barna få oppleve skigleden i Kvitfjell. Områdene er tilrettelagt med blant annet brede og trygge løyper, grillhytter og båndheiser.

Langrennsmulighetene på Kvitfjell er mange og varierte. Området imponerer med et omfattende og velutviklet løypenett på hele 600 kilometer. Spenn på deg skiene og gli rett ut i sporet – på Setergrenda er det ski-in / ski-out for både langrenn og alpint. 

Når snøen har smeltet er det mulighet for jakt og fiske, sykling, ridning og en rekke andre aktiviteter som er tilgjengelige i nærområdet. Området er like anvendelig vinter og høst, som vår og sommer. Dette er et område for de gode naturopplevelsene i et av Norges mest populære hytteområde.


Alpin

Langrenn

Fiske

Sykkelsti

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Meld interesse for prosjektet
 

Skriv en beskjed (ikke påkrevd)

 

Logo

Tømmerhytte med skreddersøm, stolte tradisjoner og ekte norsk håndverk. 

Ta kontakt med Kjetil Mediås for mer informasjon om hyttemodellene til Øverbygg. 
 

  
 

Flere prosjekter