fauntomter

Det beste av Telemark

Telemark er et sted fult av historie. Skihistorie. Her ble skisporten født. Skiene ble utviklet, først og fremst som fremkomsrtmiddel gjennom de snørike vintrene. Vintrene er fortsatt snørike, men skiene sine funksjoner er blitt endret. Nå er det rekreasjon og opplevelser skiene blir brukt til. I Sløkjedalen på Gausta ligger alt tilrette for fantastiske naturopplevelser, med og uten ski på beina. Sløkjedalen ligger innerst i dalen. I gamledager var dette området det mest ettertraktede på hele Gausta. Og det skjønner vi. Her er du tett på naturen og ekte omgivelser, samtidig er det sentralt.  

Meld interesse for prosjektet

Kontakt Christhopher for rask informasjon:

 +47 473 71 031 - cl@sem-johnsen.no

Eller send en melding via kontaktskjema.

Skriv en beskjed (ikke påkrevd)

 

Nærmeste by

Rjukan

Destinasjon

Gausta
Logo

Mer enn bare en hytte

Hva passer bedre enn en Telemarkhytte i hjerte av Telemark? Telemarkhytter er tradisjonsrike hytter med mange detaljer og egenskaper. Sløkjedalen er hyttene i sitt rette element. Her hører de hjemme.

Pris

5 764 000 - 7 815 000

BRA kvm.

89.8 - 149.1

Soverom

3 - 5

Velkommen til en rik fritid

Logo

Destinasjon Gausta

Gaustaområdet byr på mye, og er blitt et av Norges mest vellrenomerte destinasjoner. Her finner du alle servicefunksjoner du kan tenke deg på en destinasjon. Du kan velge å benytte av dem, eller bare benytte deg av fantastisk natur.

Butikker
Sport1 butikk og dagligvarebutikk ved Gausta Skisenter

Restauranter
Det er et rikt utvalg av caféer og restauranter. Fra toppen av Gaustatoppen til spise- og overnattingsstedene i sentrum.

Transport
Internt i området er det en egen buss som frakter hyttegjester rundt på destinasjonen. 

Vinteraktivitet

Langrenn, alpint og randonee. Fantastiske muligheter for alle tre aktiviteter. Langrennsløypene går forbi på nedsiden av hyttefeltet.

Sommeraktiviteter
Sykkel og fjellturer. Som ny hytteboer på Gausta er en tur til Gaustatoppen en obligatorisk utflukt!

Arrangementer
Gausta- og Rjukanområdet tilbyr svært mange arrangement gjennom året, både om vinteren og om sommeren. Her er det arrangement og aktiviteter av forskjellige slag.

Logo

En helårsdestinasjon

Randonee opp til Gaustatoppen, padeltennis på Gaustablikk resort, eller en varm badstu i en av badstuebåtene etter en dag i fjellet? Mulighetene er mange i Gausta-området. Her er det muligheter til å finne aktiviteter sommer som vinter.

Off-pist ned fra Gaustatoppen?

Gaustatoppen er blitt et yndet sted for frikjøring. Her kan du ta Gaustabanen opp eller ta på feller og gå for egen maskin til topps. 

For nybegynnere 
På Gaustatoppen ligger alt til rette for en morsom dag for både store og små. Den merkede løypa er en middels bratt, upreparert bakke, og går fra "Tuddalstippen" og ned til inngangen på Gaustabanen. 

Nedfarten er på 2,4 kilometer og er litt i underkant av 30 grader på det bratteste.

For viderekommende
På østsiden av Gaustatoppen går det sju renner ned fra eggen der det er mulig å stå på ski. Disse rennene er bratte, fra 40 - 52 grader på det bratteste, og egner seg bare for erfarne skikjørere. 

Er du derimot en erfaren våghals, vil du kunne få en fantastisk opplevelse som på ingen måte står tilbake for det du får i Alpene. 

Husk at være og føre på Gaustatoppen skifter raskt. Turene er ikke merket, og uansett ferdighetsnivå bør du ha med deg en erfaren guide. 

Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar.

Logo

Kvalitet i alle ledd

Vi ønsker at fritidsopplevelser du får som hyttekjøper i Sløkjedalen skaper den kvaliteten du vil ha på din fritid. Det innebærer høy kvalitet i opplevelser, men også kvalitet i hytta. Opplevelsene bestemmer du selv, men kvaliteten på hytta legger vi vår stolthet i.

Historien om Gaustatoppen

Ting å gjøre

Carvingsvinger i Gausta Skisenter

Meld interesse for prosjektet

Kontakt Christhopher for rask informasjon:

 +47 473 71 031 - cl@sem-johnsen.no

Eller send en melding via kontaktskjema.

Skriv en beskjed (ikke påkrevd)

 

  
 

Naviger prosjektet

  
 

Flere prosjekter