fauntomter

Telemarkhytter 

-mer enn bare en hytte

Det er ikke uten grunn vi sier at Telemarkhytter er mer enn bare en hytte. Dette er hytter med mange detaljer og et eksklusivt preg. De er bygget med reisverk på tradisjonelt vis. Arkitekturen er formet med tiden. Den har fulgt utviklingen og behovene til den moderne hyttekjøper. Telemarkhytter skal fylle alle dine behov når du er på hytta. Og litt til. 

Logo

Velg den hytta som passer deg.

Med det rike modellutvalget til Telemarkhytter har du mulighet til å finne en hytte som passer ditt behov; enten du ønsker hytte med oppstue, på ett plan eller med hems. Under ser du eksempler på hyttemodeller innenfor de tre overnevnte kategoriene. 

Storeble Panorama med hems

Storeble panorama med hems appellerer til utsiktstomter og naturskjønne omgivelser. 

De store panoramavinduene i stuen strekker seg helt opp til mønet, noe som gir ekstra mye lys og trekker landskapet visuelt inn i rommet. Hyttas H-form gir gode, lune uterom og skaper en god atmosfære for alle årstider.  

I denne hytta får du en åpen og god planløsning med flere soner som gir rom for hyttehygge til store og små. En moderne peis er plassert i stuen i enden av hytten, og blir et naturlig blikkfang i det du kommer innenfor døren. Stuen har god takhøyde, noe som gir et luftig oppholdsrom. Åpningen mellom stue og kjøkken binder sonene sammen og er med på å skape god harmoni. Videre er det tre gode soverom, to fine bad samt to romslige hemsrom. Garderoberom og utvendig sportsbod gjør det enkelt å holde orden på utstyr.


Storeble Panorama med oppstue

Storeble panorama med oppstue appellerer til utsiktstomter og naturskjønne omgivelser. 
De store panoramavinduene i stuen strekker seg helt opp til mønet, noe som gir ekstra mye lys og trekker landskapet visuelt inn i rommet. Hyttas H-form gir gode, lune uterom og skaper en god atmosfære for alle årstider.  

I denne hytta får du en åpen og god planløsning med flere soner som gir rom for hyttehygge til store og små. En moderne peis er plassert i stuen i enden av hytten, og blir et naturlig blikkfang i det du kommer innenfor døren. Stuen har god takhøyde, noe som gir et luftig oppholdsrom. Åpningen mellom stue og kjøkken binder sonene sammen og er med på å skape god harmoni. Videre er det fem gode soverom, to fine bad, wc samt en stor oppstue. 
Garderoberom, bod og utvendig sportsbod gjør det enkelt å holde orden på utstyr.

Rognli på med hems

Rognli med hems er en moderne og koselig familiehytte med åpne, sosiale allrom – tradisjonell i stilen, bygd for moderne behov. Store vindusflater gir rikelig med lys og glir lett inn i den norske naturen. Hyttas H-form gir gode, lune uterom og skaper en god atmosfære for alle årstider.

 I denne hytta får du en åpen og god planløsning med flere soner som gir rom for hyttehygge til store og små. En moderne peis er plassert i stuen i enden av hytten, og blir et naturlig blikkfang i det du kommer innenfor døren. Stuen har god takhøyde, noe som gir et luftig oppholdsrom. Åpningen mellom stue og kjøkken binder sonene sammen og er med på å skape god harmoni. Videre er det tre gode soverom, et fint bad samt to romslige hemsrom. Utvendig sportsbod gjør det enkelt å holde orden på utstyr.

  
 

Naviger prosjektet

  
 

Flere prosjekter