fauntomter
LogoSørlandsleia Tvedestrand

Midt mellom Lyngør og Tvedestrand finner du Sørlandsleia. Et vakkert og solrikt hytteområde som starter der bølgene slutter. Her kan du oppleve det beste sørlandskysten har å by på, i eget tempo. På Sørlandsleia får du spektakulær utsikt og sol fra morgen til kveld. 

På Sørlandsleie kan du velge mellom hytter fra Familiehytta og Nordlyshytter. 

Prosjektets status

  • Planlegging

  • Salgsstart

  • Byggestart

  • Innflytting

Om prosjektet

Hyttefeltet heter Sørlandsleia og ligger sørvendt i starten på nettopp Sørlandsleia, med spektakulær utsikt og sol fra morgen til kveld. Gjennomsnittlig tomtestørrelse er på ca. 1000 kvm og det blir god plass mellom hyttene. 

På Sørlandsleia i Tvedestrand tilbys det selvbetjent visning. Dette er et system som gjør at du kan besøke feltene akkurat når det passer best for deg. På hyttefelt er det ingen bommer. Når du ankommer feltene kommer du til en informasjonstavle. Her får du full oversikt over området og informasjon om hvordan selvbetjent visning fungerer. Ta med et prospekt fra postkassen som henger på tavlen.


Meld interesse for prosjektet
 

Skriv en beskjed (ikke påkrevd)

 

Beliggenhet

Hyttefeltet Sørlandsleia ligger sørvendt midt mellom Lyngør og Tvedestrand, med spektakulær utsikt og sol fra morgen til kveld. Her har du mange muligheter i umiddelbar nærhet. Yrende båtliv, flotte bademuligheter, flere sosiale samlingspunkt, restauranter og aktivitetsmuligheter både for barn og voksne rett i nærheten av hyttetomtene.

Her har du mange muligheter i umiddelbar nærhet. Yrende båtliv, flotte bademuligheter, flere sosiale samlingspunkt, restauranter og aktivitetsmuligheter både for barn og voksne rett i nærheten av hyttetomtene. Det er mulighet for å leie båtplass like i nærheten av feltet.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

  
 

Flere prosjekter