fauntomter

Velkommen til Søtelifjell

På denne tomten kan du velge hyttemodeller fra alle hytteselskapene i Faun-gruppen.

For å vise et par forslag, har vi prosjektert en Vy-hytte fra Leve Hytter på tomten og en Furutangen 85 fra Familiehytta. Se mer om prosjektet i finn-annonsene under.

Utsiktstomt på idylliske Søtelifjell


På idylliske Søtelifjell finner du en enestående utsiktstomt som tar pusten fra deg. Tomta ligger majestetisk til på et lite høydedrag, og gir deg en panoramautsikt som er helt fantastisk. Her kan du virkelig oppleve naturens storslåtte skjønnhet på sitt beste.

Fra denne tomta har du utsikt som strekker seg utover de vakre tjernene og mot det majestetiske Søtelifjellet. Her kan du nyte vakre solnedganger med spektakulære refleksjoner i vannet.

Men det er ikke bare tjernene og fjellet som fanger oppmerksomheten din her. Denne tomta gir også direkte tilgang til skiløypene som Søtelifjell er kjent for. Enten du er en ivrig skiløper eller bare elsker å beundre de som suser forbi, vil du sette pris på den enkle tilgangen til skispor som snor seg gjennom det vakre vinterlandskapet.

For de som søker fred og ro i harmoni med naturen er denne tomta spot on. Er du litt nysgjerrig? Da anbefaler vi deg å ta en tur opp til Søtelifjell, men da er du solgt.

Kom på visning!

Ønsker du å oppleve Søtelifjell på tar du kontakt så tar vi deg med tar deg med på privat visning.

Grunneier Pål Grønness

T: 97068295

e: pal.gronn@gmail.com

Meld interesse for prosjektet
 

 

Stor tomt med mange muligheter

Tomten på Søtelifjel har stort potensiale hvor man kan bygge med et fotavtrykk på hele 286m2. Nærmere bestemt betyr det at du kan bygge hytte med fotavtrykk (BYA) på 150m2, anneks på 50 m2 BYA, uthus på 50 m2 BYA og garasje på 36 m2 BYA. 

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Prosjektets hyttekonsulenter

Cathrine Sletten

Leve Hytter

 Tlf: 908 63 111
cathrine@levehytter.no

Gro Anita Sagen

Familiehytta

Tlf: 917 51 559
gsa@familiehytta.no

  
 

Flere prosjekter