fauntomter

Om Faun

Faun Gruppen er markedsledende innen salg og oppføring av fritidsboliger i Norge. Gjennom selskapene Familiehytta, Nordlyshytter, Leve Hytter, Leve Leiligheter, Telemarkhytter og Øverbygg har konsernet utviklet skreddersydde hyttekonsepter med formål om å realisere drømmen til enhver hyttekunde. 

I 2021 ferdigstilte gruppen 631 hytter hvorav nesten samtlige ble levert nøkkelferdig, utført av selskapets egne snekkere. Siste tilskudd i gruppen sine selskaper er Leve Leiligheter som har til formål å kunne tilby grunneiere et ferdig tegnet leilighetskonsept med fokus på arkitektur.

918

hytter solgt i 2021

631

ferdigstilte hytter i 2021

6

solide hytteselskaper


"Vi kjenner landet vårt. Fjellet og vidda. Fjorden og skjærgården. Vi gjør det mulig for folk å finne sitt eget fristed"

youtube_video_preview

Vi er den trygge rådgiveren

Faun Gruppen er Norges største produsent av fritidsboliger, med markedets sterkeste portefølje med merkevarer og vi bygger alle våre hytter med egne snekkere. 

Helt siden starten, har den viktigste oppgaven vår vært å ivareta balansen mellom natur og menneske. Vi kjenner landet vårt – fjellet og vidda, fjorden og skjærgården – og vi vet hva som trengs for å forvalte ressursene der vi bygger hytter. Hvordan vi tilpasser oss og jobber på lag med naturen, for å bygge mest mulig bærekraftig, solid og med varig verdi. Slik gjør vi det mulig for folk å finne sitt eget fristed. 

Navnet Faun har sitt opphav fra romersk mytologi, hvor faunen Faunus vernet over skog og sletter – faunene beskyttet skogen, markene og gjeterne. 

Vi bygger verdier og trygghet for grunneier og hyttekjøper. 

Siste nytt